algemene voorwaarden

 

Angaben gemäß § 5 TMG:
Splendid Island LLC
2880 W Oakland Park Blvd, Suite 225C
Oakland Park, 33311 Florida
USA

Vertreten durch:
Peter Devaere

Kontakt:
E-Mail: [email protected]

Tel: 1 352 353 199

 

Beste klant / cursist,

 Als je een cursus bij mij koopt en er is een probleem waarover je niets kan vinden in deze algemene voorwaarden, neem dan even contact met me op.

 

Aanbod

 Ik doe een aanbod op de website, via workshops en op andere manieren.

Aanbiedingen zijn geldig voor de tijd die in het aanbod wordt aangegeven, daarna niet meer.

 

Programma’s

 Je kan tegen betaling een (online) cursus volgen bij me. Toegang tot de cursus  is persoonlijk. Dus je mag je inloggegevens en de materialen niet met anderen delen.

Je hebt pas na betaling recht op het bekijken van de cursus.

Je moet in voorkomende gevallen een internetverbinding hebben om een cursus te kunnen volgen. Ik ben niet aansprakelijk voor schade of gemiste cursusonderdelen doordat je niet de juiste apparatuur of internetverbinding hebt.

 

Vergoeding en betaling

 De cursus wordt na betaling onmiddellijk voor jou vrijgeschakeld. Indien er technische problemen opduiken neem dan contact met me op.

 

Aansprakelijkheid

 Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, waaronder stagnatie in de geregelde gang van zaken in je onderneming, koersverliezen, gemiste besparingen en gevolgschade, op welke manier dan ook verband houdend met of veroorzaakt door aangeboden cursus.

Je hebt de keuze om de opgedane kennis tijdens een cursus wel of niet toe te passen. Ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen van die keuze of hoe je de kennis toepast, en mogelijke gevolgen of schade voor jou.

 

Wijzigingen in deze algemene voorwaarden

 Ik behoud me het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze algemene voorwaarden. Ik raad je aan om deze pagina regelmatig te lezen, zodat je van de eventuele wijzigingen op de hoogte bent.